LC

Kamma´s Lure Coursing

Foto: Kaj Frøling

Her vil der løbende blive skrevet lidt om hvordan Kamma "klarer" sig på træningsbanen. Da hun jo i skrivende stund kun er 5 mdr. kommer de næste 10 mdr. til at gå med træning, frem til hun bliver 15 mdr. hvor hun, hvis hun syntes at LC er noget, vil kunne tage sin Licens, så hun kan deltage i officelle konkurencer :-) 

 

 

2015

LC træning d. 19/4-2015. Foto: Kaj Frøling

17/4-2015.

Så er træningen igen statet, og det er længe ventet. Kamma har nu været til sin første rigtige træning på fuld bane. Og må sige, er meget imponeret !!!. En lille pige der skyder en utrolig fart. Hvis dette er grundlaget for hendes vidre løb, ja så vil det jo kun være sjovt. Under alle omstændigheder, ser hun ud til at nyde det at løbe LC. Så vi ser frem til endnu en dejlig sommer, hvor der skal arbejdes imod lices sidst på sommeren, og er vi heldige, skal vi alle tre ( Kamma, Nellie og jeg ) til international konkurence i Tyskland til oktober mdr.

kamma´s 2. træning. D. 19/4-15

Billede taler for sig selv !!!! :-) Der er dog sket en del siden Kamma Hilste på haren første gang. 12 uger gammel, slut på året 2014, og så til nu :-)

 

Så har den lille Kamma, gennemført og bestået sine test løb, og har nu fået sin LC licens.... Det var et par uhyr skarppe og meget hurtige drenge, nemlig Newton og Berneby, der lage udfordring til Kamma´s licens løb :-) - og tak til jeres "mødre" for at stille deres drenge tilrådighed her, midt i sommeren :-)

Så nu ligger konkurrenceverden åben for den lille dames poter ;-)