Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Camilla, d. 29-12-2020
Hej. Vi er en familie på 5 - heraf 3 børn på 2, 8 og 11 år. Vi er på udkig efter en whippet hvalp. Hvornår regner I med at I har hvalpe? Jeg sender gerne en fuld beskrivelse af vores familie.
Vh. Camilla
E-mail:
Skrevet af alice kerschner, d. 17-10-2019
Hej Jeg hedder Alice Kerschner og bor i Rørvig, jeg er interesseret i en whippet hundehvalp, hvornår skal dine hunde have hvalpe.

KH Alice
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Kristen, d. 26-08-2019
Meget flotte hunde! hvad koster de?
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af jan kristensen, d. 27-05-2019
Super smukke hunde du har! bliver snart nød til at købe en!
E-mail:
Skrevet af Rikke, d. 30-01-2013
Hej Annette

Tak for besøget på vores hjemmeside, beklager vi først vender tilbage nu, men har været en skovl til at tjekke vores gæstebog...

Dejlige hunde i har jer, har jo et svagt punkt for den franske :) En skam i ikke fik hvalpe, men sikker på det nok skal gå næste gang.... Vores egne tæve har valgt at rykke lidt på tingene og derfor kommer hvalpene ikke som planlagt, men først senere på året :) Alt mulig held og lykke til jer..

Mvh Michael & Rikke
E-mail:
Skrevet af Andrea, d. 10-12-2012
Hej Annette
Hvor er det spændende at I venter hvalpe i hjemmet. Dejligt at se vores Fenja/Candy, der er så lille på billederne på sin hjemmeside, og nu er ved at være godt bred over brystet:-) Måske hun ligner sin far!? :-) En hilsen herfra, hvor alt er fint!
E-mail:
Skrevet af Sarah og Peter, d. 21-11-2012
Hej Annette,
Vi håber at det går godt med Roxy's gravidit og vi glæder os utrolig meget at hører fra dig igen :) mange hilsner fra Peter og Sarah fra Frederiksberg
Skrevet af Nadia, d. 14-11-2012
Utroligt roxy har fået de farver, når mor og far ser helt anderledes ud. Det har åbenbart ikk så meget Og sige, elsker den lysebrune farve med den sorte snude. Men de andre hunde du har er nu også skønne. Hvornår forventes kuld ? bare af ren nysgerrighed.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Nadia , d. 14-11-2012
Nej hvor er dine hunde smukke. Har ikk selv en fransk bulldog men har overvejet og få en, skal dog lige have fundet noget andet og bo i. Men er blevet så forelsket i racens sind og væsen. Mødte for første gang en for to år siden, den var så speciel og charmerende på en virkelig unik måde og humoristisk Hehe. Kan godt lide farverne på dine. Smukke smukke hunde du har. Og flot hjemme side. Hvor er du heldig og være ejer af disse hunde.
E-mail:
Skrevet af pia borch-jensen, d. 13-11-2012
Hej .er der noget nyt m.h.t. Om der er små bullere på vej ? Hilsen pia og claus
E-mail:
Skrevet af Rebecca, d. 10-10-2012
Hej, er det muligt at blive skrevet op til en hvalp, som i regner med at blive født i uge 51 ?

Mvh
Lars og Rebecca
E-mail:
Skrevet af Fadir, d. 19-06-2012
Notary is insane
E-mail:
Skrevet af pia borch-jensen, d. 13-06-2012
Er det muligt at skrives op til en han hvalp fra det kommende kuld? Vi har lige sagt farvel til vores dejlige buller som desværre var alvorlig syg .vi bor i hus med dejlig have til i glostrup og har masser af tid til en ny hund. Hilsen pia og claus
E-mail:
Skrevet af Josephine, d. 07-06-2012
sikke nogle søde hvalpe, har i flere tilbage?
E-mail:
Skrevet af Pernille, d. 11-04-2012
Det ser godt ud her :)