Roxy´s

Praktiske oplysninger

Når du vil købe hvalp

Du har mulighed for at blive skrevet op til en hvalp. Når hvalpene er omkring 5 uger skal jeg / vi finde den rigtige familie, til den rigtige hvalp. Det er alt afgørende for mig at der bliver brugt tid på at finde lige den hund der passer til lige din/jeres familie, da vil give de bedste betingelser for dig/jer som nye hunde ejer, og ikke mindst, det allerbedste for den lille hvalp. Derfor er det vigtigt for mig, at vi løbende har kontakt gerne inden, og efter fødslen. Når jeg har fundet den rigtige familie og den rigtige hvalp, skal du/i betale et depositum, og derefter er du/i registreret som køber. Fortryder du efterfølgende, bliver depositummet ikke tilbagebetalt.

Hvalpene bliver på kontrakten solgt som familie hund.  Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at du ikke kan udstille, løbe lure coursing eller på anden vis være deltage i forskellige typer for hundesport.

Når du får hvalpen hjem, vil den være med DKK-stambog, chip mærket, reg. i Dansk hunderegister, 1. vacc. 3 x ormekur, dyrlæge tjek og hundepas. Der vil desuden være en DKK købsaftale, og hvalpepakke. 1 års medlemskab af Myndeklubben, og her fra vil du/I modtage en gratis udstillingsbillet og en gratis Lure coursing træning. 


Skulle du/i senere i hundens liv, komme i den situation at du/i ikke længere kan have hunden, skal jeg meget gerne kontaktes, så vi evt. i fællesskab kan finde den bedste løsning for alle parter. 

Jeg ønsker løbende at holde kontakten, og står selvfølgelig til rådighed hele hundens liv !!