Roxy´s

Nyheder

April 2022. Corona har nu sluppet sit tag i vores del af verden og vi er langsomt ved at være tilbage til de tidligere aktiviteter,  uden de store vanskeligheder. Det er selvfølgelig sket dækker forskellige ting her i huset.  En af de større,  for mig, er at jeg har brugt tiden på at uddanne mig som DKK hvalpe- & Familiehunde instruktør. Og det er simpelthen så vidunderligt at have alle de forskellige små hvalpe til træning en gang om ugen. 

Desuden går mange aftner på at studerer stamtavler. Er i fuld gang med at søge efter hanhund til Ruth ❤️🥰

Sep. 2020, ja det er jo ikke fordi der ikke sker en hulens masse her i huset, glemmer jo bare lige at skrive her, og det er jo meget fjollet....

Men i weekenden 5-6 Sep. har der været afholdt myndeklubbens 2. udstilling og LC, i Covis19 lysets skær, og denne gang i Roskilde. En super usdtilling, godt tilfreds med alle 4.

Søndag, Lure Coursing.... og hold da op...

Diesel i national klasse, blev 1. med cert, og dermed dansk og svensk lc champion.

Hans søn, Koda der løber i international klasse, blev nr 2. med sit første cert, 2. " Best in Field" og sørme om han ikke også fik titlen "smuk & Smidig"

D. 16/2-2018, har vi langt om længe fået hvalpe i huset igen. Kamma og Diesel har fået et fint kuld på 7, med 4 drenge og 3 piger.

Januar 2016.... Det er tydelige at se, at på denne side er jeg desværre ikke så flittig.... Men en opsummering fra 2015. Målet i året var at Nellie skulle ha´ gang i sin første løbs sæson, desuden ønsket om at hun kunne kvalificere sin til at kunne stilles i brugshundeklassen på udstilling. Kamma skulle gerne have sin LC-licens....

Alle mål opfyldt, og meget mere til. Nellie sluttede 2015 som den højst placeret lc tæve, nåede at modtage 1 norsk cert og et res. CACIL. Hun kva. sig lige ledes så hun nu kan stilles i brugs kl.

For lilla Kammas vedkommende, ja så fik hun sin licens, nåede at deltage i 2 konkurrencer, i Norge og Tyskland, med temmelig fine resultater. Hun kan lige ledes nu stilles i brugsklassen på udstilling, og hun er nu klar til 2016 EM.

2015 sluttede noget overraskende. livet går jo ikke altid som planlagt, hverken på god eller ondt, og heldigvis for det... For "rednings aktion" endte med at lille Diesel nu deler hundehus med resten af familien.

2016.... planen, hvis alt jo går. Det er året hvor vi skal deltage i det første EM i Lure Coursing, og jeg glæder mig vildt !!! Forventninger, som altid, 2 x gennemført bane, UDEN skader !!! Det er nogle temmelige skarpe hunde der løber i midt og syd EU, så forventninger er der ingen af, kun at det bliver en fantastisk oplevelse.

Så bliver det nok også året hvor vi igen skal have hvalpe i huset 😀 Nellie skal efter planen gerne parres i / omkring okt. 2016. Plan om han e ikke endelig besluttet....

Personligt: Med sommerfugle i maven, skal jeg arbejde hen i mod aspiranttjeneste i/som lure coursing dommer. Om det bliver året hvor jeg endelig får min licens, det vides ikke helt endnu. Det vil tiden vise 🙂

15.10.2014. Ja så der dog sket lidt på det sidste. Nellie har nu fået sin LC Licens og er nu klart til at kunne deltage i konkurrencer til næste år 😀 Ja og desuden har vi været så heldige, at få forøget familien med lille Kamma, på 5 mdr. Så jo der skal nok blive noget at se til i de kommende mørke mdr. 😀 

28.02.2014. Ja der har været en del stilstand her på denne siden. Men ikke fordi at livet her hjemme har været på stand-by. Parringen med Roxy endte desværre med ingen hvalpe, så var der noget ventetid frem til næste løb, hvor planen ellers var, i samråd med dr. dyr. at hun skulle parres igen. Jeg endte dog med at tage den beslutning at Roxy var blevet for gammel, og havde bidraget med hendes mængde af hvalp, og at hun nu skulle nyde tilværelsen. Hverken værre eller bedre, den første dag i vores sommerferie kommer Mimi til skade, hvilket medførte, at jeg måtte tage den meget triste beslutning, at jeg ikke vil lade hende komme i avl.
Det ene med det andet, har så ført til at jeg nu har fået en nok 15 år gammel drøm til at gå i opfyldelse. Jeg blevet beriget en super skøn Whippet tæve, vi kalder Nellie. Så efterår/vinter 13/14 har stået på hvalpetræning, socialisering, ringtræning, udstilling og 1 enkel træning Lure Coursing. LC syntes til at være noget for Nellie, så nu venter vi på at LC træningen starter på i marts.


20/10-12. Så har vi i ferien haft besøg at Cargo, og parringen gik lige efter bogen. Så nu ser vi frem til at der kommer små vinter bullerbørn i huset 😀

03/10-12. Så kom Roxy i løb, og skal efter planen parres i løbet af uge 42 😀

01/10-12. Så er Basiskurset igennem gået, hvilket har en rigtig dejlig dag, men en masse spændende mennesker.
D. 29/09, stod den på opdrætterseminar hos Royal Canin i "parring, den drægtige tæve, hvalpes vækst og foderes betydning" En virkelig interessant, og altid en fornøjelse at møde andre opdrætter 😀

30/6-12. Vi går stadig og venter med spændning på hvornår Roxy kommer i løb, og selvfølgelig når man venter, så tager hun det bare helt roligt
Vores lille Viggo, er faldt rigtig godt, så meget at han tager sig de samme friheder som Mimi, så ja en lille herre med meget stor selvsikkerhed

D. 24/3-12. Har nu fået kursuskalenderen fra DKK, og håber der er plads på Basis kurset d. 19/8-12 i kreds 1 og adfærds- og håndteringskursus d. 8-9/9-12, i kreds 2. Så her jeg søgt BK om indstilling til mentalbeskriver uddannelsen der gerne skulle komme på programmet til næste år i DKK. Så nu venter jeg på svar fra BK. spændende 🙂 

D. 19/3-12. Ja så sidder vi her, og stuen er noget tom. De 2 af 3 hvalpe har fået et dejligt hjem, så Candy venter med spændning.

D. 10/02-12. Det er idag hvor vores første kuld bliver 2 år, og vorers egen lille Bellis pige, hvor tiden dog flyver afsted 🙂 Så vi sender varme tanker til alle de dejlig bullerbørn, hver og eén.
Helle og Casper, tak for de løbende hilsner og ikke mindst de altid dejlige billeder.

D. 05/01-12. Så er vi lige komme hjem fra dyrlægen. Bell blev scannet, og der var 4 måske 5 hvalpe der inde 😀 Der var rigtig godt gang i de små, vi så hjerter der slog, fine rygsøjler, og poter og ben der boksede rundt 🙂
Så nu venter vi bare til uge 4, hvor de små skulle komme til verden 🤩

D. 10/11-11 Bell er nu gået i løb, så inden for de næste par uger, bliver hun parret. Vi har valgt at bruge Cargo, da han laver nogle utrolig dejlige hvalpe, har et fantastisk temperament, og en god størrelse.

D. 04/11-11. Så var Bell en tur til dyrlægen i går, for at blive tjekket, og derved få "go" fra dyrlægen til at kunne gå i avl. Og det fik hun 😀 Ryg, led, hjerte, lunger, pels/hud, knæ m.v. og alt var i den skønneste orden. Pastella lux 0/0. Så nu er vi gået igang med at se efter en passende han til Bell´s kommende små bullerbørn.

D. 23/9-11. Nu sidder vi så tilbage med sine egne små buller, og der er noget tomt her hjemme. Alle hvalpe er nu hentet hjem, til deres nye fantastiske hjem 🙂 Alle hvalpe er faldet hurtigt til i deres nye omgivelser, og stor trives. Jeg har fået de mest underholdene tilbagemeldninger, og dejlige historier om alle de små vidunder 😀 
Sidst vil jeg gerne sig tak til alle de familier, der nu har givet mine små buller nogle dejlige, udfordrende, og stabile hjem. Held og lykke med jeres nye små 🙂

D. 13/9-11. Så har du små været til dyrlægen, og alle var super dygtige, og dyrlægen syntes bare at de var så super fine :-)

D. 21/7-11. Endelig kom dagen for fødslen. Roxy har i dag fået et virkelig flot og stort kuld, på hele 9 hvalpe, hvor alle hvalpene er født naturligt. Første hvalp født kl 9.36 og "sidste hvalp kom kl. 12.18. Men Roxy hvade en lille bonus til os, for kl. 13.55 kom den sidste lille buller til verden, 1½ time senere :-) Alle hvalpe og mor stor trives :-)

D. 18.07.11. Så er Ludvig i dag blevet alvgodkend, ved DKK international udstilling i Valby.

25.05.11. Så er Roxy blevet parret, og nu starter den lange venete tid, hvor vi først skal se om hun er med hvalpe, og her efter , på at de små buller kommer til verden.

08.05.11. Så besluttede Roxy endelig at komme i løb. Så nu er planen at hun skal parres om ca 14 dage :-) Så går alt efter planen, kommer der små bullerhvalpe omkring uge 29/30

05.05.11. Vi går stadig og afventer at Roxy skal starte på sin løbetid, og vi er begyndt at blive lidt utålmodige her hjemme. Men det viser jo bare at det er hunden der helt bestemmer det, og at man aldrig kan planlægge, hvad og hvornår..

 Men Bell er nu startet på sin "løb" :-)

13.3.2011. I dag er Bell blevet avlskåret, med en excelent.

12.12.10. Så har Ludvig været på sin første udstilling. Vi kørte en tur til DKK kreds 10 i Næstved. Ludvig tog det nu rigtig pænt, men syntes dog, det der med at gå rundt i ringen, var noget pjat :-) Han fik en rigtig flot kritik, og vi glæder os til det kommende år. 

10/11-10. Så er der kommet svar på Roxy´s Heska E-sceen blodprøve. Den viser at der ikke er nogle allegier.

17/6-10. Det er nu officielt : A´s Dream of. Jeg har nu modtaget mit kennelmærke, efter 12 års ønske, så der er stor glæde her hjemme.

02/05-10. Så, langt om længe er kennelmærket bestildt hos DKK, så nu krydser jeg bare fingre på at det "går igennem", og ventetiden skal helst gå hurtigt. 


10/02-10. Roxy er nu blevet mor til 8 flotte hvalpe, der alle er født naturligt. Hun klarede det hele på bare 2½ time, så hun var bare så super dygtig. Der er kommet hanner og tæver, fawn, brindel og broget i sort og fawn, så der er alle farver


7/02-10. Roxy trives og ved at være stor. Hun er stadig ikke "besværet" af sin drægtighed, men er nu blevet lidt tung bag i. Alt er efterhånden på plads så nu venter vi bare spændt til på onsdag og frem. Vi glæder os utroligt meget.


8/01-10. Ja så blev det bekræftet, 4 hvalpe, der trives rigtig godt. Alt ser fint og flot ud, så nu er det bare om at vente.


 D. 30/12-09. Så har vi været en tur ved dyrlægen for at få Roxy tjekket og scannet. Dyrlægen var meget imponeret over hendes heldbred, og hendes temperament, så hun fik top karakter. 
Det var dog lidt tidligt med scanningen, normalt scanner man mellen 21-28 dagen, og det er Roxy´s 20.dag, men dyrlægen kunne se 3-4 hvalpe.

 Dyrlægen mente at der godt kunne være flere 😉 Så jeg tager afsted igen om 10-14 dage. Så skulle dyrlægen kunne se mere præcis hvor mange der er, og om de udvikler sig som de skal.


D. 11-13/12. Roxy er nu parret med Fanto, og jeg venter hvalpe omkring d.12.02.10


D. 27.11-09. Endelig kom Roxy i løb, hvilket har ladet vente på sig. Men nu ser jeg frem til at skulle en tur til Skals.